Varaa vuorosi netistä!

Gentlemen’s Cup ja Ladies’ Cup

”Kaikki Talin käyttäjät pelitasoon katsomatta ovat tervetulleita liittymään tenniskeskuksessa ympäri vuoden toimiviin suosittuihin tennissarjoihin miehille (Gentelemen’s Cup) ja naisille (Ladies’ Cup). Sarjan päätarkoituksena ei ole kilpailu, vaan helppo tapa löytää omantasoista peliseuraa.

Sarjassa pelaaminen ja siihen liittyminen on maksutonta, ainoat kustannukset tulevat pelivuoromaksuista.

Molemmat sarjat jaetaan useisiin lohkoihin, joissa kussakin on 5-7 pelaajaa. Jokaisessa lohkossa kukin pelaaja pelaa ottelun lohkon muita pelaajia vastaan. Otteluajankohdista pelaajat sopivat keskenään. Lohkokaavio on näkyvillä hallin aulassa ja siihen tulee myös ilmoittaa otteluiden tulokset. Yksi pelikierros kestää noin kaksi kuukautta. Ottelut pelataan itse varatuilla vuoroilla Talin Tenniskeskuksessa.

Sarjan säännöt ja ohjeet

Mixed Cup ja naisten nelinpeli Cup

Kaksinpelisarjojen lisäksi on olemassa hauskat nelinpelisarjat, naisten Nelinpeli Cup sekä Mixed Cup, joka on nimensä mukaisesti sekanelinpelisarja. Mixed Cup sarja järjestetään pareille, joiden yhteisikä on 100-129 vuoden välillä.

Liittyminen

Jos kiinnostuit jostain sarjasta, voit liittyä mukaan vaivatta. Tenniskeskuksen kassalta voit hakea ilmoittautumislomakkeen, johon täytät omat tietosi ja arvion pelitasostasi ja pääset mukaan heti, kun seuraava kierros alkaa. Ilmoittautuminen on mahdollista tehdä myös puhelimitse (puh. 09 565 6050) tai ilmoittautumislomakkeella suoraan verkosta. Ilmoittautumisen jälkeen pääset mukaan seuraavalle alkavalle kierrokselle.

Muista kuvailla omaa pelitasoasi, jotta et tarpeettomasti joudu liian heikkoon tai haastavaan lohkoon.

 

Ilmoittautumislomake

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Sarja *
Gentlemen's CupLadies' CupMixed CupNaisten nelinpeli Cup

Lohkotoivomus

Muuta huomioitavaa

 

© Talin Tenniskeskus 2020