Varaa vuorosi netistä!

Gentlemen’s Cup ja Ladies’ Cup

”Kaikki Talin käyttäjät pelitasoon katsomatta ovat tervetulleita liittymään tenniskeskuksessa ympäri vuoden toimiviin suosittuihin tennissarjoihin miehille (Gentelemen’s Cup) ja naisille (Ladies’ Cup). Sarjan päätarkoituksena ei ole kilpailu, vaan helppo tapa löytää omantasoista peliseuraa.

Sarjassa pelaaminen ja siihen liittyminen on maksutonta, ainoat kustannukset tulevat pelivuoromaksuista.

Molemmat sarjat jaetaan useisiin lohkoihin, joissa kussakin on 5-7 pelaajaa (kesällä 12-14). Jokaisessa lohkossa kukin pelaaja pelaa ottelun lohkon muita pelaajia vastaan. Otteluajankohdista pelaajat sopivat keskenään. Lohkokaavio on näkyvillä hallin yläaulassa ja siihen tulee myös merkitä otteluiden tulokset. Yksi pelikierros kestää noin kaksi kuukautta (kesällä 3 kk). Ottelut pelataan itse varatuilla vuoroilla Talin Tenniskeskuksessa.

Sarjan säännöt ja ohjeet

Mixti Cup ja naisten nelinpeli Cup

Kaksinpelisarjojen lisäksi on olemassa hauskat nelinpelisarjat, naisten 4-pelicup sekä Mixti Cup, joka on nimensä mukaisesti sekanelinpelisarja. Mixti Cup sarja järjestetään pareille, joiden yhteisikä on 100-129 vuoden välillä.

Liittyminen

Jos kiinnostuit jostain sarjasta, voit liittyä mukaan vaivatta. Ilmoittautuminen on mahdollista tehdä ilmoittautumislomakkeella suoraan verkossa, sähköpostilla marita.inberg@talintenniskeskus.fi tai puh. 09 565 6050. Ilmoittautumisen jälkeen pääset mukaan seuraavalle alkavalle kierrokselle.

Muista kuvailla omaa pelitasoasi, jotta et tarpeettomasti joudu liian heikkoon tai haastavaan lohkoon.

 

  Ilmoittautumislomake

  Nimi *

  Sähköposti *

  Puhelinnumero *

  Syntymäaika *

  Sarja *
  Gentlemen's CupLadies' CupMixed CupNaisten nelinpeli CupKesä Tali Cup

  Lohkotoivomus

  Muuta huomioitavaa

   

  © Talin Tenniskeskus 2021