Varaa vuorosi netistä!
Talin massakentät.

HVS-Tennis: Kevätkausi jatkuu porrastetusti – aikuiset ja kilpa aloittaa 14.5., harrastejuniorit eivät jatka

Aloitamme 14.5. alkaen valmennustoiminnan jatkamisen porrastetusti. Tämä tarkoittaa sitä, että toukokuun aikana käynnistämme pienryhmävalmennuksen seuran aikuis- ja kilpavalmennuksen osalta, noudattaen samalla viranomaisten ohjeistuksia. 1.6. alkaen jatkuu myös lasten ja nuorten harrastetoiminta kesäleirien muodossa.

KEVÄTKAUSI

Aikuiset:
Aikuisvalmennuksen kausi jatkuu 14.5. ja päättyy normaalisti 14.6. Mikäli ei pääse omalle valmennustunnilleen, voi ilmoittautua poissaolevaksi Tennisclubissa (pelaajan oma käyttöliittymä) ja täten kasvattaa omaa korvaussaldoaan. Korvaussaldoa voi käyttää kevätkaudella, myöhemmin kesällä tai ensi kauden kauden aikana. Ohjeet korvausjärjestelmän käyttöön https://hvstennis.fi/tennisclub/.

Harrastustoiminta (U10, U18):
Koska avaamme porrastetusti toimintaamme, lasten ja nuorten harrastevalmennuksen kevätkautta ei jatketa (U10 Superminit, U10 Ilta- ja viikonlopputennis, U10 Iltapäivätennis, U18 Team-Treenit, U18 Perustreenit). Toiminta jatkuu kesäleirien ja -kurssien muodossa 1.6. alkaen. Ilmoittautuminen www.hvstennis.fi/kauppa.

Kilpavalmennus (Kilpa, Haastajat, U10 Esikilpa):
Kilpavalmennuksen kausi jatkuu 14.5. alkaen. Kevätkauden peliaikoihin voi tulla pieniä muutoksia. Tästä tiedotetaan erikseen.

HYVITYKSET KEVÄTKAUDESTA

Olemme aikaisemmissa tiedotteissa kertoneet mahdollisista korvaus/hyvitysmalleista ja jäseniä on pyydetty täyttämään hyvityslomake huhtikuun loppuun mennessä (https://hvstennis.fi/hyvitys/). Tulemme harrastepuolella käyttämään TennisClubin uutta korvaussysteemiä, jossa asiakas voi ilmoittaa poissaolostaan ja samalla kerryttää korvaussaldoa. Ohjeet korvausjärjestelmän käyttöön https://hvstennis.fi/tennisclub/. Alla on tarkemmin summaroitu miten harraste- ja kilpatoiminnassa tullaan korvaamaan/hyvittämään poikkeustilanteen valmennusmaksut.

Aikuiset:
 17.3.-6.4. ajalta jokaiselle pelaajalle on lisätty korvausjärjestelmään korvausvuorot (3 kertaa), jotka voi käyttää kevätkaudella, kesällä tai ensi kauden aikana. Huom. Muista perua tulevat tunnit 24 tuntia ennen, jos et ole niitä käyttämässä.
• 7.4.-13.5 ajalta valmennusmaksut palautetaan/siirretään hyvitykseksi ensi kauden laskuun tai lahjoitetaan seuralle, kuten olette aiemmin täyttäneet hyvityslomakkeeseen.
• 14.5. kevätkausi jatkuu normaalisti 14.6. asti.

Harrastustoiminta (U10, U18):
• Junioreiden harrastepuolella kevätkausi ei jatku. 17.3.-6.4. ajalta jokaiselle pelaajalle lisätään korvausjärjestelmään korvausvuorot (3 kertaa), jotka voi käyttää ensi kauden aikana.
• 7.4.-30.5 ajalta valmennusmaksut palautetaan/siirretään hyvitykseksi ensi kauden laskuun tai lahjoitetaan seuralle, kuten olette aiemmin täyttäneet hyvityslomakkeeseen.

Kilpavalmennus (Kilpa, Haastajat, U10 Esikilpa)
Kilpavalmennuksen laskutus on katkolla 1.4.-13.5. Väliin jääneet 2 viikkoa (17.3.-30.3.) tullaan korvaamaan ylimääräisellä toiminnalla kauden 2020-2021 aikana.

« »

© Talin Tenniskeskus 2021