Varaa vuorosi netistä!
Talin massakentät.

Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset avoinna toistaiseksi

Hei,

Otamme hyvin vakavasti koronavirustilanteen, jonka vuoksi olemme tehneet uusia suosituksia koskien hallien toimintaan. Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset pysyvät auki toistaiseksi. Seuraamme tarkkaan valtakunnallista tilannetta koskien koronavirusepidemiaa sekä siihen liittyviä viranomaismääräyksiä. Muutoksia hallien toimintaan voi tulla nopeallakin aikavälillä.

Jatkossa päivitämme hallien aukiolotilanteita hallien nettisivuille:
https://talintenniskeskus.fi
https://taivallahdentenniskeskus.fi

Jos haluat tulla pelaamaan

  • Yhdellä tenniskentällä saa olla enintään viisi tennispelaajaa samanaikaisesti.
  • Suosittelemme, että pukuhuoneita ei käytettäisi, mutta jos se on välttämätöntä, suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan. Saunat eivät ole toiminnassa.
  • Suosittelemme, että riskiryhmään kuuluvat eivät tulisi pelaamaan Taliin eikä Taivallahteen 18.3.-13.4. välisenä aikana. Tämän lisäksi, mikäli on saapunut ulkomailta (14 vrk:n sisällä) tai on flunssan oireita tai jos samassa taloudessa asuva on asetettu eristykseen koronan takia, niin ei saa tulla pelaamaan 18.3.-13.4. välisenä aikana.

Vuoronvaraus ja -maksu
Tennisvuoron voi varata normaaliin tapaan netistä tai kassalta. Suosittelemme maksua etukäteen verkossa tai korttimaksua.

Vakio- ja osakevuorot
Vakio- ja osakevuorot ovat voimassa normaalisti. Mikäli ei halua käyttää vakio- ja/tai osakevuoroaan 18.3.-13.4. välisenä aikana, siitä on tehtävä ilmoitus toimistolle. Täten perutuista tunneista ei koidu maksuvelvoitteita.

Kuntosali on suljettu toistaiseksi

Tali Tenniskeskus: marita.inberg@talintenniskeskus.fi
Taivallahden Tenniskeskus: hvs@hvstennis.fi

T. Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset

« »

© Talin Tenniskeskus 2020