Varaa vuorosi netistä!
Talin massakentät.

Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset ovat suljettu toistaiseksi 2.4.2021 alkaen -katso poikkeukset

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi urheilu, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevia tiloja 1.-14.4. väliseksi ajaksi. Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset ovat täten suljettu toistaiseksi 2.4.2021 alkaen.

Alle 12-vuotiaiden ja ammattiurheiljoiden valmennus jatkuu
Tiloja voidaan käyttää vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan sekä ammattiurheiluun. On mahdollista, että lasten peliajat tai pelipaikat muuttuvat, tästä HVS-Tennis ry ja Tenniskoulu Hedman tiedottavat erikseen.

Hiekkatekonurmet auki
Talin hiekkatekonurmet ovat auki ja varattavissa 4.-14.4. klo 9.00-20.00. Varaukset vain netin kautta, ei puhelinvarauksia. Talin Pro-Shop on myös auki klo 9.00-20.00.
Tervetuloa pelaamaan ja ostoksille!
 
https://varaukset.talintenniskeskus.fi/

Talin ja Taivallahden Pro-Shopit
Talin Pro-Shop on auki pääsiäisenä 2.4.-5.4. klo 9.00-18.00 välisenä aikana. Pro-Shopien huhtikuun aukioloajat tullaan päivittämään Talin ja Taivallahden nettisivuille. Pääsy omalle kaapille Talissa on myös mahdollista Pro-Shopin aukioloaikoina.

Irtovarauksista saldoa varausjärjestelmään
Netin kautta tehdyt irtovaraukset palautetaan asiakkaalle saldoksi varausjärjestelmään. Saldoa voi käyttää varauksiin tulevaisuudessa.

Vakio- ja osakevuorot sulun aikana
Vakio- ja osakevuorot perutaan halliyhtiöiden toimesta eikä niistä aiheudu erillisiä kuluja vuoron haltijalle/omistajalle.

AVI:n tiedotteen voi lukea täältä.

Tennisterveisin, Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset

talintenniskeskus.fi
taivallahdentenniskeskus.fi

« »

© Talin Tenniskeskus 2021